Veelgestelde vragen

Ondanks dat Eigenomgeving.nl met zorg is gemaakt en het systeem is gebaseerd op het zo toegankelijk mogelijk te maken zullen er altijd bepaalde vragen zijn.
Veel gestelde vragen zijn hieronder al uitgelegd, mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn kunt u altijd mailen naar beheer@eigenomgeving.nl

Hoe komt Eigenomgeving.nl aan alle informatie?

De informatie op deze website is verzameld via internet, en dat staat op de website van het betreffende bedrijf of organisatie.
Verder is voor ieder bedrijf, vereniging en of instelling de mogelijkheid om zich te registreren op Eigenomgeving.nl en zo hun informatie te plaatsen en/of aan te passen.

Waarom staat mijn bedrijf, vereniging of instelling niet op de website?

Eigenomgeving.nl l werkt hard om zo veel mogelijk informatie op de website te zetten. Maar de privacy is natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn de gegevens die wij zelf er opzetten gegevens die al vrij op internet te zien zijn.  Deze gegevens moeten ook terug te vinden zijn op een website zodat we een redelijke controle kunnen uitvoeren of de gegevens juist zijn. Natuurlijk is het altijd mogelijk te registreren ( graag zelfs ) en dan ook zonder website op de website te staan. Wel vragen we dan het nummer van KvK ter controle.
Dit alles ter bescherming van de privacy en de website zo up-to-date mogelijk te houden.

Ik heb een Facebook- Twitter- Instagram-account, waarom sta ik dan niet op deze website?

Deze socialmedia zijn erg handig. Helaas zijn er ook veel organisaties en bedrijven die hun account niet bijwerken of weghalen als de organisatie niet meer bestaat.
Eigenomgeving.nl neemt dus zelf alleen de gegevens over van een eigen website van de organisatie, deze worden meestal betaald en dus het beste bijgehouden.
Natuurlijk is het wel mogelijk met een KvK-nummer zelf uw bedrijf te registreren en dan een social account zoals facebook, Twitter en/of Instagram toe te voegen op de pagina van uw organisatie op Eigenomgeving.nl

Mijn gegevens staan op Eigenomgeving, maar dat wil ik niet.

Alle gegevens die wij op ons platform zetten zijn reeds openbaar. Natuurlijk is het mogelijk dat u toch niet op ons platform vermeld wil worden, schrijf eenvoudig een bericht naar beheer@eigenomgeving.nl en we zullen ze zo snel mogelijk verwijderen. Gebruikt u een ander e-mailadres dan dat wij in onze administratie hebben staan, dan zal te verificatie eerst een bevestiging gevraagd worden via het ons bekende e-mailadres

Wat doet Eigenomgeving.nl met alle gegevens?

Eigenomgeving.nl zal nooit gegevens verstrekken aan derde partij. Alle gegevens zijn alleen bedoeld om de consument een makkelijke en betrouwbare informatiebron te verstrekken van wat er in het rijk van Nijmegen en aangrenzende gemeente te vinden en te doen is.

Scroll naar top