Ontstaan en realisatie van Eigenomgeving.nl

Ontstaan en realisatie van Eigenomgeving.nl

Het begin

Een aantal jaren geleden zag ik dat de domeinnaam Dukenburg.nl niet gebruikt werd.
Aangezien ik in Dukenburg woon ben ik op zoek gegaan wie de domeinnaam in bezit had en of ik hem kon overnemen.
Nadat ik de domeinnaam had overgenomen heb ik er een website van gemaakt waar veel bedrijven en organisaties uit Dukenburg op te vinden zijn.

Deze pagina wordt zo druk bezocht dat ik er van overtuigd raakte dat er toch behoeft is aan een website waar je makkelijk kunt zoeken naar bedrijven en organisaties in je eigen wijk, ondanks dat er al meerdere websites zijn die zoiets aanbieden, denk ik dat Eigenomgeving.nl in een behoefte zal voorzien.
Het verschil met Eigenomgeving.nl en andere websites is namelijk dat alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijven en organisaties op ons platform welkom zijn.

Twee soorten vermeldingen.

Verenigingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties.

  • Deze vermeldingen hebben de mogelijkheid om geheel gratis het volle lidmaatschap te krijgen.
    Zeker in deze niet altijd makkelijke tijden, is het van belang dat deze organisaties zichzelf vol in de “picture” kunnen zetten.
    Zij kunnen dus socialmedia, foto’s, evenementen etc. toevoegen.

Voor bedrijven geldt dat ze een keus hebben tussen een betaald en een vrij abonnement.

  • Het vrije abonnement geeft recht op het toevoegen van logo en profielfoto, beschrijving van het bedrijf, website / telefoon en email.
  • Het betaalde abonnement ( wat later mogelijk gaat komen) geeft de mogelijkheden van foto’s, evenementen, eigen socialmedia, en aanbiedingen te plaatsen.

Privacy

PriEigenomgeving.nl neemt uw privacy zeer serieus.
Dat is ook de reden dat we op alle vermeldingen die we zelf hier hebben geplaatst alleen gegevens hebben staan die op de website van de vermelding al openbaar is gepubliceerd.
Van verenigingen zetten we geen ook privételefoonnummer of -adres, maar het adres en eventueel telefoonnummer waar de samenkomst is.
Ook dit uit privé overwegingen.
Is men eenmaal geregistreerd dan kan men zelf alle gegevens aanpassen.

Scroll naar top